BEX Film demo >>

Ett av de tyngre passen som gymmet erbjuder och är en kombination av styrke- och konditionsträning. Passet bygger på funktionella och tuffa övningar där du tränar hela kroppen. Alla övningar kan anpassas till individens nivå, även om lite förträning kan vara bra då passet är tufft och tungt.
Välkomna!

Tränar: Styrka, kondition och koordination

KETTLEBELL
Film demo >>

Passet består av övningar som tränar hela kroppen. Kettlebell bygger styrka och uthållighet samt gör att du får igång fettförbränningen under och efter passet. Verktygen som används är Kettlebell i valfria viktklasser. Passet passar alla, ung som gammal.
Välkomna!
Tränar: Fettförbränning, styrka och uthållighet

YOGA Film demo >>

Yoga har sitt ursprung i Indien och kombinerar fysiska rörelser med andning och meditationstekniker. Med hjälp av yoga blir du smidigare, starkare och får bättre kroppshållning. Andra fördelar kan även vara minskad stress, avslappning och bättre sömn. Välkomna!
Tränar: Smidighet, styrka och avslappning      

 BOKA PASS >> 

TABATA Film demo >>

Ett högintensivt pass som består av tidsintervaller på 20 sekunder aktivt arbete och 10 sekunder återhämtning. Passet innehåller olika övningar som tränar hela kroppen. Vi använder oss av olika redskap som stepbrädor, vikter och gummiband.
Välkomna!

Tränar: Kondition och styrka

RIP Film demo >>

Ett pass där du använder din egen vikt som redskap och anpassar hur tungt man vill jobba med hjälp av TRX-banden. Olika moment utförs i grupp och tränar hela kroppen, styrke och konditionsmässigt. Passen är ca 30 minuter. Välkomna!
 

Tränar: Styrka och kondition

FS - FUNCTIONAL
STRENGTH
Film demo >>

Ett härligt och tufft pass där du kombinerar konditionsträning och styrka. Konditionsträningen körs på en crosstrainer och styrkan körsmed hjälp av vikter och redskap på olika stationer. Pulsen hålls hög genom hela passet och alla muskelgrupper tränas under styrkedelen.
Välkomna!
 

Tränar: Kondition och styrka

BOX Film demo >>

Ett fartfyllt och roligt boxningspass där man turas om med handskar och mitsar. Under passet arbetar du med olika muskelgrupper och en del kondition. Vi arbetar i par, så kom själv eller ta med en kompis, vi parar ihop er. Passet varierar mellan 60-75 minuter. Välkomna!
Tränar: Kondition, styrka och koordination ;

INDOORSTRIDING
Film demo >>

Indoorstriding körs på en crosstrainer och är en enkel konditionsträning som alla kan vara med på. Belastning, utgångsställning och tempo varieras under passet. Belastningen styr du med ett reglage vilket gör träningen precis så lätt eller tuff som du önskar.
Välkomna!
Tränar: Kondition, uthållighet och styrka

CORE

Core betyder kärna, här ligger fokusen främst på mage och rygg. Core förbättrar din kropps-
hållning, ökar stabiliteten och balans samt minskar skaderisken för ryggen. Core är ett
pass som passar alla och som kan göra din vardag enklare.
Välkomna!
Tränar: Styrka och stabilitet

BUMP Film demo >>

Ett styrkeinriktat pass som tränar hela kroppen och fokuserar på att träna alla muskelgrupper. Man använder stänger och valfria vikter som är enkla att bygga på eller avlägsna efter behov under passet beroende på hur tung vikt som önskas.
Välkomna!
Tränar: Styrka och uthållighet

Bero Träningscenter AB   ¤  bero.nu © 2015-2019  ¤  073-329 00 96  ¤  info@bero.nu  ¤  Rörkullsvägen 7 - Halmstad  ¤